Pokud si budete potřebovat oddechnout od konferenčního dění, v okolí hotelu je možné podniknout různé výlety do přírody.
Přímo v hotelu pak můžete využít wellness centrum s bazénem a vířivkou, finskou saunu, hotelové fitness, bowling nebo stolní tenis. |
|
DOPRAVA
Když zvolíte cestu autem, u hotelu se dá pohodlně zdarma parkovat. Dopravit se můžete taky vlakem, stanice Kouty n. Desnou je 150m od hotelu, nebo autobusem, zastávka Loučná n. Desnou, Kouty n. Desnou, pošta je 500m od hotelu. |
STRAVOVÁNÍStravování je pro účastníky zabezpečeno přímo v hotelové restauraci.
2 coffee-breaky a večerní raut jsou pevnou součástí ubytování. Každý stravovací balíček začíná odpoledním coffee-breakem, pokračuje večerním rautem a končí následující den dopoledním coffee-breakem. Cena jednoho balíčku je 690 Kč (na celou konferenci tedy 1380 Kč) a má masovou a vegetariánskou variantu. |
Obědy jsou tentokrát volitelné. V registračním formuláři si můžete vybrat oběd ve formě teplého bufetu ve 2 variantách (masové a vegetariánské). Cena obědu je jednotná a činí 190,- Kč. |
|
JÍDELNÍ LÍSTEK PRO ÚČASTNÍKY:
<
>
OBĚD (formou bufetu) polévka: česneková s bramborem a krutony hl. chod 1: masová směs, dušená rýže hl. chod 2: sekaná pečeně, pečené brambory hl. chod 3: smažené rybí filé, bramborová kaše hl. chod 4: čočka na kyselo, vejce, uzenina, okurek, chléb hl. chod 5: čočka na kyselo, 2x vejce, okurek, chléb (nutno nahlásit dopředu) COFFEEBREAK konkrétní skladbu coffeebreaku upřesníme během tohoto týdne RAUT maso / vege bohatá tabule na celý večer SNÍDANĚ snídaňový bufet COFFEEBREAK konkrétní skladbu coffeebreaku upřesníme během tohoto týdne OBĚD (formou bufetu) polévka: slezská zelná hl. chod 1: kuřecí nudličky na čínský způsob hl. chod 2: hovězí guláš, houskový knedlík hl. chod 3: krůtí steak se sázeným vejcem, americké brambory hl. chod 4: rizolety s listovým špenátem COFFEEBREAK konkrétní skladbu coffeebreaku upřesníme během tohoto týdne RAUT maso / vege bohatá tabule na celý večer SNÍDANĚ snídaňový bufet COFFEEBREAK konkrétní skladbu coffeebreaku upřesníme během tohoto týdne OBĚD (formou bufetu) polévka: uzená s kroupami a brambory hl. chod 1: pečená krkovice na fazolových luskách, pečené brambory hl. chod 2: španělský ptáček, dušená rýže hl. chod 3: steak z lososa s olivami hl. chod 4: smažený hermelín, pečené brambory |
STRAVENKY
Každý účastník se zaplacenou stravou bude mít v konferenčním balíčku stravenku/y dle svého výběru z registračního formuláře. Stravenku je nutné při převzetí oběda předat personálu restaurace. |